Να μαγειρεύεις είναι σαν να ζωγραφίζεις. Παίρνεις υλικά που από μόνα τους δεν σήμαιναν τίποτα και τα μετατρέπεις σε κάτι άλλο, που σημαίνει πολλά.
Η ανταμοιβή δεν είναι μόνο η γεύση, αλλά το χαμόγελο. Είναι το χαμόγελο εκείνων που αγαπάς και για τους οποίους αφιέρωσες τόσο χρόνο.
Αυτό το έμαθα από τη μητέρα μου. Από πολύ νωρίς έμαθα αυτό και άλλα μυστικά. Πολλά άλλα τα ανακάλυψα κατόπιν μόνη μου και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας.
Καλό μας ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων...
Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2006
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
9 σχόλια:
Ποδαρικό! Καλή αρχή!
Χαχα 6:04 το πρώτο ποστ 6:19 το πρώτο σχόλιο!! Και να ξέρετε πως είμαι γουρλής στα μπλογκ!!
Φρεσκαδούρα μυρίζει!
Άντε Ρένα μας, μην το φοβάστε, ρηχά είναι μπείτε!
Καλορίζικο!
Περνώντας από τον Αθήναιο είδα ...φως και μπήκα!
Καλορίζικο! Τι καλά, και άλλο μοσχομυριστό μπλογκ! Και εγώ περνώντας από τον Αθήναιο τρύπωσα και εδώ, είδατε, είνια πράγματι γουρλής!
(Αθήναιε, όταν φτιάξω το ιστιοφόρο μου, θα σπάσεις τη μπουκάλα?)
Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Μου δώσατε πολλή χαρά!
@Αθήναιε, με ξαφνιάσατε ευχάριστα...
@κ. Δημήτρη, θα περιμένω την κριτική σας.
@Αγαπητή Vita, είστε ευπρόσδεκτη να ξανάρθετε.
@Αγαπητή φλο, περιμένουμε να οσμιστούμε τις δικές σας μυρωδιές...
Ρενάκι μου, εύχομαι να γεμίσεις το ιστολόγιό σου ωραίες μυρωδιές και γεύσεις, όπως και το σπίτι μας... Καλή επιτυχία, mi querida...
Ρενάτα, η καλλιτεχνική μοσχοβολιά της παρέας! Είμαστε τυχερές που σ' έχουμε - τρώμε και κανένα ψωμάκι της προκοπής, εμείς οι ακαμάτρες...
Καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχεια.
Σημ. Η πρώτη έκδοση συνταγών που κυκλοφόρησε ποτέ ήταν το 62Κ.Χ. από τον Ρωμαίο Απίκιο με τίτλο De Re Coquinaria και περιέγραφε τις γιορτές που απολάμβανε ο αυτοκράτορας Κλαύδιος.
Ευχαριστώ πολύ Αγγέλα. (Μόνο εσύ με λες Ρενάτα, σε κατάλαβα!...) Θα περιμένω να ανοίξεις μπλογκ, όπως μου υποσχέθηκες...
Δημοσίευση σχολίου